2019-06-02 Fietspuzzeltocht

Geplaatst 14-05-2019
Geschreven door Contentbeheerder
Categorie Activiteit
Het is zondag 2 juni: de eerste officiële tropische dag van dit jaar. De thermometer tikt de 30 graden ruimschoots aan. Een licht briesje, veelal in de rug. Het vakantiegevoel komt sterk op.

30 deelnemers van de fietspuzzeltocht, verdeeld in 10 groepjes, verlieten tussen 13.00 en 14.00 uur het terrein van het clubhuis van de Sociëteit De Vriendschap, beschermd door een smeersel met een hoge zonnebrandfactor en gewapend met een extra flesje water. Het was wel even wennen met de nieuwe kaartenstandaard, gemonteerd op het stuur. Op "stopplek 1" volgden wat extra vragen en slurpte ieder gretig de soep naar binnen. Op “stopplek 2” extra water ter bestrijding van de hitte en twee oudhollandse spelletjes. Een excursie bij de molen in Stokkum sloot de rit stijlvol af. Rond 17.30 uur waren de deelnemers weer terug op hun honk. Op de achtergrond een gezellig muziekje. Dan de prijsuitreiking. De aanval op een overheerlijke aspergemaaltijd werd ingezet en klonk het gezang van ons unieke koor.

190602_Inschrijving Fietspuzzeltocht_Asperges_Eten_v1.1.pdf