header.png

Sociëteit De Vriendschap

Sinds 1859

Archief

September 2017

2017-09-10 Nieuw seizoen Societeit

Geplaatst 10-09-2017
Categorie Algemeen


Nieuw seizoen Sociëteitsavonden

Het is bijna weer de derde woensdag van september en dat betekent dat we gaan beginnen met de eerste Sociëteitsavond van het nieuwe seizoen. En dan gaan we iedere derde woensdag van de maand door tot en met mei volgend jaar.

Deze zomer hebben we niet stilgezeten, integendeel, we hebben er veel aan gedaan om iedereen op onze clubavonden nog beter van dienst te zijn. Eerder dan gepland hebben we de beschikking gekregen over maar liefst zes nieuwe schietbanen. De technische commissie heeft zichzelf overtroffen en in een paar maanden tijd prachtige nieuwe schietbanen gerealiseerd. De voordelen kunnen jullie aankomende woensdag zelf ervaren.

We hebben ook het schietreglement iets aangepast. Omdat de wachttijden bij het schieten steeds verder opliep, was het noodzakelijk een paar wijzigingen door te voeren. In het schietreglement staan de details. De belangrijkste wijziging is dat voor de schietcompetitie niet meer op twee kaarten, maar op slechts één kaart wordt geschoten. Dit zal de competitie nog spannender maken verwachten wij.

Om meer leden te interesseren aan de competitie mee te doen is het vanaf dit seizoen mogelijk om op de vrijdagavond voorafgaande aan de Sociëteitsavond en de vrijdagavond volgend op de Sociëteitsavond te schieten voor de competitie. We hopen daarmee ook leden die niet in de gelegenheid zijn op onze Sociëteitsavond zelf aanwezig te zijn, de mogelijk te bieden aan de schietcompetitie deel te nemen.

Graag tot woensdag 20 september 19.30 uur!

Lees Meer »