header.png

Sociëteit De Vriendschap

Sinds 1859

Archief

April 2020

2020-04-24 Ed Koninklijk onderscheiden

Geplaatst 24-04-2020
Categorie Nieuws


Lees Meer »

2020-04-10 Nieuwsbrief 4-2

Geplaatst 11-04-2020
Categorie Nieuws
2020 0402 NIEUWSBRIEF 4 JAARGANG 2.pdf

Beste Leden, aspirant Leden en sympathisanten van Sociëteit de Vriendschap
 
Het is nog steeds niet bekend hoe we precies uit de intelligente Lock Down komen, maar de onderlinge afstand van 1,5 meter is bij elke verlichting van een maatregel keiharde voorwaarde. En dat heeft nogal wat consequenties. De wereld zoals wij die kenden, komt niet meer terug-voorlopig niet in elk geval. “Totdat er een vaccin is, moeten we hier mee leven” zegt Jan Kluytmans, arts-microbioloog in het Amphia Ziekenhuis in Breda. In het gunstigste geval is dat over een jaar, in het meest realistische geval over twee jaar. Niet zo vreemd dus dat ons kabinet vraagt goed na te denken over de manier hoe alle sectoren binnen onze samenleving zich aanpassen aan de “nieuwe werkelijkheid”.

Gezien het vorengaande en het feit dat onze Sociëteit vele risico’s heeft tot indirect en direct contact zoals, toiletten, kassa’s, biljart, darts, rad van avontuur glas- en porseleinwerk en niet in het het minst onze de onder de kin gehouden GEWEREN heeft uw Bestuur op voordracht van ondergetekende haar verantwoordelijkheid genomen.
Zij heeft vrijwel unaniem beslist dat:
  • Alle Sociëteit activiteiten in en om ons clubgebouw blijven gecanceld tot nader order. Onze KERMISACTIVITEITEN in het weekend van 19 tot en met 22 juni gaan helaas definitief niet door ongeacht de ontwikkelingen de die zich gaan voordoen de komende 3 maanden.
  • De schietcompetities zijn per direct stopgezet er zijn geen winnaars en of verliezers.
  • Onze huidige schutterskoningin Barbara van Elst blijft onze “Koningin” tot de eerstvolgende kermis-en schietactiviteiten in 2021. Leve onze koninging hoera hoera hoera
  • De door U in het bezit zijnde ongebruikte spellenkaarten of delen daarvan blijven geldig ook in het volgende seizoen
<<Lees verder in onze nieuwsbrief>>

Uw voorzitter, Ed de Haas
 

Lees Meer »